Biografie!

'Peter heeft al heel wat leuke dingen gedaan!...'

Hoi! Leuk dat je op mijn site komt kijken!

Als jong ventje kreeg ik van mijn ouders een soundmixer voor mijn vijfde verjaardag. En inmiddels geniet ik nog steeds van het zingen en optreden op vele locaties, evenementen, bruiloften en feesten.

Meer dan vijftien jaar geleden begon ik met talentenjachten en in de loop der jaren heb ik een breed repertoire opgebouwd. Van top-40 muziek tot muziek uit de jaren '80 en van André Hazes tot Frank Sinatra.

Op 21-jarige leeftijd heb ik ongeveer een jaar zangles gevolgd bij de Amsterdamse diva en "De Parel van de Jordaan", Soraya. Dit resulteerde in een goede vriendschap en samenwerking in de loop der jaren.

Naast de standaard optredens heb ik o.a. optredens verzorgd voor het TV programma 'The Bar', trad ik op met diverse bekende artiesten, zong ik op het Jordaanfestival On Tour en beet ik het spits af bij de Nacht van Oranje 2003 in Ahoy'.

In 2008 stond ik tevens samen met Carolina Dijkhuizen en Rudy Hellewegen 5 avonden lang op het podium met de formatie 'FriendZ'.

Ik ben dus in het het hele land te vinden bij diverse evenementen, feesten en andere speciale gelegenheden waar ik de boel lekker op z'n kop kan zetten.

Al met al, genoeg ervaringen om NOOIT meer te vergeten!

Uiteraard was dit nooit mogelijk geweest zonder mijn lieve familie, vrienden en collega's. Thanks you all!

Ik wens jullie veel plezier tijdens het 'surfen' op mijn homepage en mochten jullie iets willen weten of een vraag hebben, dan kunnen jullie klikken op de 'contact' link in het bovenstaande menu.

Met een muzikale groet,

Peter.